Skip to content

Katinka’s brevkasse

Mit ønske med denne brevkasse er, at du som sidder med et spørsgmål, nogle tanker, følelser eller tilstande, der har brug for en kanal ud, her har mulighed for at skrive og få svar. Du kan skrive om alt, du har på hjertet, og jeg vil efter bedste evne forsøge at besvare. Jeg vil ofte svare inden for 24 timer, men det kan forekomme, at der gå lidt længere tid.

Brevkassen er ikke lavet til en længere brevudveksling frem og tilbage. Har du brug for at gå mere i dybden med det, som du har på hjertet, vil jeg formodentlig anbefale dig, at gå i et terapiforløb hos mig eller en anden.

Hvordan gør jeg?

Du skriver til mig via protonmail, (info nedenfor) og jeg svarer dig via samme mail. Der er ingen begrænsning på længden af din mail. Husk at skrive ‘Katinka’s brevkasse’ som emne i din mail.

Husk, at oprette din egen protonmail adresse og skriv fra denne, ellers er mailen ikke krypteret / sikker. Du vælger selv, om du ønsker at være anonym eller ej overfor mig.

Sådan gør du:
1. Du downloader app’en: protonmail (du finder link til app’en på https://protonmail.com/)
2. Du klikker på : ‘Create account’ og opretter en mailadresse til dig selv.
3. Du kan nu kontakte mig på min mail: katinkaroerup@protonmail.com og vores kommunikation er nu krypteret, så du er sikret fuldstændig fortrolighed.

Skriv til Katinka’s brevkasse!

Nu er du klar til at skrive om det, som du har på hjertet <3

Endnu engang: HUSK at skrive din protonmail på, som afsender 🙂

Du godkender at modtage svar på email fra mig, ved at godkende denne formular.

Tanken bag denne brevkasse, er også at andre på sigt kan få muligheden for at læse med og blive beriget af andres breve og svar. Dog er alt 100 % anonymt og jeg vil altid, spørge dig først, om jeg må bruge dele af dit brev til at lægge op herinde. Jeg er endnu ikke begyndt på denne del, men det er planen på sigt.

en_USEnglish