Skip to content

At leve sit eget liv…

Der er flere, der kommer til mig med en oplevelse af ikke at leve det liv, som de ønsker, eller leve et liv, som de ikke oplever er deres på en måde.

De ønsker måske, at finde dem selv påny, så de kan begynde at leve et liv, de er helt tilstede i og skaberen af. Mange har oplevelsen af, at deres liv suser afsted, uden de når at stoppe op. At alt går hen over hovedet på dem, som om de ikke rigtigt kan følge med.

Nogle kalder det, at leve i et hamsterhjul. Andre oplever det som om, at nogen andre har valgt for dem og de ikke selv har kunnet vælge. Mange oplever, at de ikke har frihed i deres liv, og oplever en masse ‘burde og skal’ i deres hverdag, hvilket udsletter oplevelsen af, at kunne gå efter det de i virkeligheden drømmer om og længes efter.

Det er mange forskellige oplevelser af det med, ikke at føle sig som ‘herre over eget liv’ hos dem jeg møder. Men fælles for dem alle er, at der er et ønske ændring af livsform og retning, og at blive ‘kaptajnen på skibet’ i eget liv.

I terapien kan du dykke ned i baggrunden for, hvor du er nu, få ryddet op i det, der trænger til at blive gjort op med. Du kan få kastet lys på de ressourcer du har til at få dig videre, få arbejdet med at styrke din tro på dig selv, dine muligheder og dine evner. Med dit første skridt i ønsket om og viljen til forandring i dit liv, er du allerede godt igang.

Jeg vil med glæde være din tætte rejseledsager i din spændende rejse til at gøre dit liv, til dit liv.

en_USEnglish