Skip to content

Stress

Stress kan vise sig på flere måder både psykisk og fysisk. Vi kan have korte perioder med en travl hverdag, uden at det er usundt for os. Men er vi stressede over en længere periode og / eller med en eller flere stress-symptomer, er det yderst ødelæggende for både krop og psyke.

Når der er ubalance

Mange af os lever med et stresset nervesystem uden at være klar over det, en krop der er i ubalance og derved et liv der til tider vil være præget af eksempelvis: høj stress, uro, angst, kollaps, manglende livslyst/glæde, dårligt selvtillid/selvværd, misbrugsproblemer, problemer i sociale sammenhænge, problemer der gentager sig gang på gang f.eks. problematiske parforhold, venskaber, arbejdsforhold mv.

Livet er naturligvis i sig selv fuld af op og nedture, glæde og sorg i en stor blanding. Men det er måden, vi er i stand til at håndtere og gennemleve livets udfordringer på, der gør forskellen på, om vi er i stand til at opretholde balancen og sundheden i vores liv.

Stress kan vise sig som et tegn på uforløste chok og traumer i vores liv.

Vores nervesystem, hjerne og i det hele taget hele den levende krop som organisme vil være præget af disse tidlige erfaringer og samtidig også vores følelsesliv. Vi er som voksne påvirket af tidlige chok og traumer i vores system, som vi ikke altid har fået den rette hjælp til på det givne tidspunkt.

I terapien vil vi arbejde netop med både den psykiske og kropslige (særligt nervesystemet) del således, at du langsomt vil danne nye erfaringer på et bevidst, ubevidst og kropsligt plan. Herved vil du kunne opnå langt bedre balance i krop og psyke.

Jeg vil med glæde være din tætte rejseledsager på din spændende rejse til et mindre stressfyldt liv.

en_USEnglish