Skip to content

Pårørende

Pårørende

Er du pårørende til én der har et alkoholmisbrug, stofmisbrug, er kriseramt, har en alvorlig sygdom, en svær depression, er døende eller lign.. Så kan det svært at stå alene med alle følelserne omkring det eksempelvis afmagtsfølelser, frustrationer, sorg mv.

Det er vigtigt at du som pårørende, har et sted, hvor alle følelser og tanker er legale og kan komme ud. Et sted, hvor du kan få forståelse og få hjælp til at blive i dig selv, når tingene spidser til. Du er meget udsat som pårørende, da der ofte ikke er tid, overskud og fokus på, at også pårørende kan gå igennem meget svære perioder, ofte uden nogen form for støtte. Tværtimod, er der ofte en misforstået forventning af omverden til, at du som pårørende er den stærke og givende.

Jeg kan tilbyde dig individuelle samtaler, hvor du kan få åbnet op til dine tanker og følelser, få taget hånd om dig selv, således at du bliver set, hørt og får støtte i din vanskelige situation.

I terapien kan du få den støtte, du har brug for og du kan få bearbejdet det, som er vanskeligt lige nu. Du kan finde redskaber og nye måder at tackle svære situationer på. Både i forhold til dig selv og dine omgivelser, nu og fremover. Det kan eksempelvis være, at du bliver stærkere i, at få passet på dig selv, få sat dine grænser, og får adskilt, hvad der er dit og andres ansvar m.m. Du får mulighed for at kigge dybere på dig selv i det hele taget og måske få hul på andre ting, som rumsterer indeni og har brug for proces.

Jeg vil med glæde være din rejseledsager gennem din personlige proces.

en_USEnglish